Home Retete de pui Pui cu smantana si ciuperci
Pui cu smantana si ciuperci PDF Imprimare Email
Retete de pui
Joi, 24 Iunie 2010 10:39

Puiul cu smantana si ciuperci este un preparat foarte gustos si foarte sanatos.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele:

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci (sau 400 grame ciuperci proaspete)
  • 300 grame smantana
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper, cimbru, patrunjel

In primul rand pieptul de pui se taie in cubulete mai mari, care se presara cu sare, piper si cimbru si se lasa acoperite 20-25 minute pentru a se patrunde cu aromele. Apoi se pune la prajit intr-o oala de teflon cu 2 linguri de unt pana se rumeneste, dupa care se adauga ciupercile si apa cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba 15-20 minute, dupa care se adauga smanatana amestecata cu faina. Se mai lasa sa fiarba 5 minute. La sfarsit se mai adauga sare si piper dupa gust, si patrunjelul tocat. Se poate servi dupa preferinte cu mamaliguta.


Pofta buna!

 

Ultima actualizare în Joi, 24 Iunie 2010 10:43
 

Sondaje

Cat de des cumperi carne de pui?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com