Home Piept de pui
Piept de pui
Piept de pui cu cascaval si sos de usturoi PDF Imprimare Email
Piept de pui
Luni, 20 Iunie 2011 15:12

Si aceasta este o reteta de pui simplu de preparat si foarte economica. O recomandam in orice anotimp, la ocazii deosebite, dar si la cine obisnuite. Realizarea unei retete de pui de acest gen nu necesita decat cateva minute. O puneti la cuptor si apoi puteti pregati desertul fara sa fie nevoie sa mai reveniti asupra acestei retete de pui. Piept de pui cu cascaval si sos de usturoi este un preparat delicios si este cu singuranta in topul preferintelor celor mai iscusiti bucatari.

Pentru realizarea aceste retete de pui aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
2 buc de pipet de pui
cascaval
smantana
3 catei de usturoi
sare
piper

Se taie pieptul de pui in fileuri mari si se aseaza intr-o tava de cutptor. Se amesteca, apoi smantana impreuna cu cei trei catei de usturoi pisati, sarea si cu piperul pe care le adaugati dupa gustul propriu. Se iau bucatile de piept de pui si se ung cu sosul de smantana si usturoi si se aseaza inapoi in tava. Deasupra bucatilor de piept de pui se rade cascavalul pana se obtine sunt strat substantial de gros. Se lasa tava la foc mediu in cuptor pret de 40-50 de minute. Pieptul de pui cu cascaval si sos de usturoi se serveste cald alaturi de o salata de vara.

 
Rulada de piep de pui cu legume PDF Imprimare Email
Piept de pui
Luni, 20 Iunie 2011 15:10

Una dintre acele retete de pui destinata bucatarilor amatori, rulada de piept de pui cu legume are o complexitate redusa si este foarte gustoasa. Atunci cand aveti oaspeti la masa si doriti sa ii surprindeti cu preparate extravagante, economice si usor de realizat aceasta este solutia. Rulada de piept de pui cu legume nu necesita multe ingrediente, iar cele pe care le necesita sunt accesibile oricarui buzunar. Aspectul pe care rulada de pui cu legume il are este unul delicios si elegant. Urmariti cum sa preparati rulada de piept cu legume pentru urmatoarea cina pe care o pregatiti:

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 piept de pui
2 morcovi
1 ceapa
1 pastarnac
3 oua
1 legatura de marar
3 linguri de gris
sare
piper

Se pune pieptul de pui la fiert alaturi de legumele taiate cubulete (pastarnacul si morcovii). Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se caleste in putina apa. Se toaca mararul, dupa care se ia pieptul de pui fiert se toaca si el si se amesteca impreuna cu ceapa, legumele, ouale si grisul. Se adauga sare si piper dupa gust si se aseaza in tava in asa fel incat sa ia forma de rulada. Se lasa la copt si apoi se serceste calda.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 5

Sondaje

Cat de des cumperi carne de pui?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com