Home Ficatei de pui
Ficatei de pui
Ficatei de pui cu usturoi PDF Imprimare Email
Ficatei de pui
Miercuri, 22 Iunie 2011 15:24

Ficatei de pui cu usturoi este una dintre acele retete de pui delicioase pe care trebuie sa o preparati foarte des nu doar pentru ca este extrem de delicioasa, dar si pentru ca este incredibil de sanatoasa. Usturoiul este un antigripal natural, plin de vitamine si proteine. Va tine departe de infectii. Ficateii de pui sunt si eu bogati in vitamine, proteine, fier. Asadar, cand aveti pofta de o reteta de pui sanatoasa, preparati ficatei de pui cu usturoi.

Pentru realizarea de Ficatei de pui cu usturoi aveti nevoie de foarte putine ingrediente si anume:

ficatei de pui (500 de gr)
5-6 catei de usturoi
ulei
sare
piper
Se spala bine ficateii de pui, se curata de pielite si se pun la foc mic in ulei incins pentru cateva minute. Se adauga piperul apoi. Intre timp se curata si se piseaza usturoiul. Jumatate din cantitatea de usturoi pisat se adauga in tigaie, peste ficateii de pui. Se lasa cateva minute la foc mic dupa care se adauga si cealalta jumatate de cantitate de usturoi. Se adauga din nou piper si sare dupa gust.

 
Chiftelute din ficatei de pui PDF Imprimare Email
Ficatei de pui
Joi, 16 Iunie 2011 15:35

Exista foarte multe retete de ficatei de pui din care va puteti inspira atunci cand doriti sa pregatiti o cina speciala, rapida si sanatoasa. Consumand ficatei de pui preveniti anemia. De asemenea, ficateii de pui va ajuta sa asimilati mai usor fierul in organism. Ficateii de pui sunt o sursa buna de vitamina A, ceea ce va ajuta sa aveti un sistem imunitar mai bun si sa rezistati la infectii.

Chiftelute din ficatei de pui

Ingrediente: 500-600 grame de ficatei de pui,
1 ceapa,
o felie de paine,
2 oua,
ulei,
2 linguri de pesmet,
2 linguri de faina,
sare,
piper,
verdeata tocata.

Se fierb ficateii de pui in apa clocotita si se lasa sa se raceasca pentru cateva minute, apoi se toaca la robotul de bucatarie sau se da prin masina de tocat clasica, impreuna cu ceapa si painea inmuiata si storsa. Se amesteca cu un ou crud, se adauga sare si piper dupa gust si verdeata maruntita. Se modeleaza in mana in forma rotunda de chiftelute, se trec prin ou (oul se bate in prealabil), se trec apoi si prin faina apoi prin pesmet. Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. Se pot servi atat calde, cat si reci, alaturi de cartofi si de o salata verde de vara.

 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3

Sondaje

Cat de des cumperi carne de pui?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com